De sale weken zijn weer begonnen bij Profijt Meubel! Dat betekent onwijs veel mooie meubels voor een nóg leuker prijsje. Kan jouw interieur wel een (kleine) update gebruiken? Lees snel verder en ontdek onze topdeals van deze zomer.

Eettafels: Het hart van de eetkamer

Vind jij het ook zo leuk om met vrienden en familie tijdens de lange zomeravonden uitgebreid te dineren? Een mooie eettafel is daarbij onmisbaar. Juist doordat de eettafel veel gebruikt wordt, wil je natuurlijk dat hij er netjes uitziet. Bij Profijt Meubel hebben we veel verschillende eettafels in de sale. Ga jij voor een gezellige ronde tafel, een klassieke rechthoekige tafel, of een trendy ovale eettafel?

Eettafel Indusy, gemaakt van duurzaam mangohout, heeft een stoere industriële uitstraling.

Kasten: Stijlvol en praktisch opbergen

Kasten zijn functioneel en stijlvol. Door meer opbergruimte te hebben, is je huis niet alleen netter en opgeruimder, een kast is ook een eyecatcher in het interieur. Veel kasten van Profijt Meubel zijn onderdeel van een woonserie, waardoor je bijvoorbeeld een TV-meubel en een opbergkast perfect met elkaar kunt combineren.

Onze topdeal: De kasten van woonserie Hinsdale zijn nu te bestellen met extra korting. De meubels hebben een natuurlijke uitstraling van echt hout met elegante zwarte details. Een eyecatcher in ieder interieur!

Dressoir Hinsdale kun je gebruiken om extra spullen in op te bergen, maar ook om je mooiste woonaccessoires op uit te stallen. Zo breng je meer sfeer in je interieur.

Comfortabel zitten met hoekbank Arata

Een comfortabele, trendy hoekbank voor een betaalbare prijs… Dat is onze topdeal Arata!

Hoekbank Arata is trendy, stijlvol en comfortabel. Door de grijs-bruine teddystof heeft hij een warme uitstraling en past bovendien in ieder interieur. De losse rugkussens en de hoekopstelling zorgen voor veel comfort. Een perfecte bank om op te relaxen.

Bekijk alle onze deals in onze webshop of bezoek één van onze winkels!