Je nieuwe bank moet aan ten minste twee dingen voldoen: Een comfortabele zit en een stijlvol design. De banken van Profijt Meubel hebben allebei! Of je nu op zoek bent naar een royale hoekbank voor het hele gezin, een elegante tweezitter voor je stadse appartement, of iets daartussenin, er is altijd iets wat perfect bij jouw smaak en interieur past.

Pssst… Van 13 september tot en met 13 oktober hebben we een hele leuke kortingsactie op ons complete assortiment, want Profijt Meubel bestaat 30 jaar! Dit is hét moment om die droombank eindelijk in huis te halen tegen een geweldige prijs. Ben je er nog niet helemaal uit welke bank bij jou past? Lees snel verder voor onze top 5 banken!

3 zitsbank Alburg

Een compacte bank met een strak design is perfect voor een kleinere, moderne woonkamer! 3 zitsbank Alburg is een trendy variant op onze super populaire Alburg hoekbank. Met een  mosterd-kleurige bouclé bekleding is het een echte eye catcher in je interieur. Daarnaast is er extra aandacht besteed aan het zitcomfort van deze bank. De losse rugkussens hebben een vulling van HR-schuim en de zitting is voorzien van polyetherschuim op pocketveren voor zoveel mogelijk ondersteuning. Van deze bank wil je niet meer af komen!

U-bank Calira

U-bank Calira van Profijt Meubel is een absolute blikvanger die zowel comfort als stijl uitstraalt. Deze royale bank, uitgevoerd in een gemêleerde weefstof met verfijnde beige tinten en een subtiele glans, heeft een zachte touch ondanks de grovere structuur van de stof. De brede armleuningen bieden heerlijke ondersteuning, terwijl de vaste zitkussens en losse rugkussens, beide met polyetherschuim vulling, zorgen voor een stevige en comfortabele zit. Een heerlijke plek om te ontspannen met het hele gezin.

Hoekbank Loretio

Staat jouw interieur in het teken van comfort en stijl? Hoekbank Loretio is dan een perfecte match in je woonkamer! Deze prachtige bank combineert een moderne uitstraling met comfortabel zitgenot dankzij het stevige polyetherschuim in de zitting en de zachte vlokvulling in de rugleuning.

De bank is standaard uitgevoerd in een luxe beige weefstof en zorgvuldig afgewerkt met een vlindernaad. De bank heeft afgeronde hoeken, wat hem een zachte uitstraling geeft en net dat beetje extra stijl toevoegt.

Hoekbank Gulnare

Op zoek naar nét een beetje anders? Hoekbank Gulnare heeft een hoge armleuning met een afgeronde vorm. De stof van deze bank is gemêleerd met een subtiele glans. Naast de verschillende beige tinten heeft deze stof ook een vleugje groen. Dit laat bank Gulnare echt uitblinken in je woonkamer. Het tijdloze design zorgt ervoor dat je van deze bank lang kan genieten!

4 zitsbank Totham

De royale 4 zitsbank Totham heeft een stoere look door de bruine microleder bekleding. Microleder is een samengesteld product bestaande uit leder vezels en microvezelstof. Deze stof voelt zacht aan en maakt de bank extra comfortabel. Bij deze bank is er veel aandacht besteed aan het zitcomfort, zo zit er een veerkrachtig materiaal in de zitting waardoor deze langer zijn oorspronkelijke vorm behoudt.

Combineer deze compacte bank met een fauteuil voor extra zitplaatsen.

Bovenstaande banken zijn allemaal zelf samen te stellen in onze winkels. Van een andere opstelling, tot een ander zitcomfort of stof. Zo kies jij je perfecte bank!